T i P i T i

Ponuda


Ako niste sigurni što točno trebate pogledajte dijagram i u nastavku pročitajte o uslugama koje nudimo.

Sastanci knjižnice su druženje roditelja i djece, uz kavu, čaj ili sok, idealno mjesto za razmjenu iskustava, mogućnost isprobavanja nosiljki i brzinske savjete među članovima ili od strane savjetnice. Sastanci nisu predviđeni za poduku ukoliko se prvi put susrećete s nekim tipom nosiljke, no sve ovisi o broju roditelja na sastanku i količini vremena koje savjetnica može posvetiti svakom pojedinačnom roditelju. Cilj je da svaki roditelj dobije nekoliko minuta sa savjetnicom kako bi dobio informacije i odgovore na pitanja. Za učenje koje zahtjeva više vremena preporučamo individualno savjetovanje ili radionice.

Sastajemo se svakih nekoliko tjedana na više lokacija u gradu. Datume i lokacije najavljenih sastanaka potražite u nastavku (i pratite nas na Facebooku gdje se svaki sastanak također najavljuje). Najave dolaska nisu potrebne, no ukoliko Vas zanima neka konkretna nosiljka kontaktirajte nas prije jer ne možemo garantirati da će sve nosiljke biti dostupne na svakom sastanku.

Datum Vrijeme Lokacija facebook
8.3.2017. 10-13h Plesni studio Baila, Rudeš Sastanak Knjižnice
22.3.2017. 10-13h Plesni studio Baila, Rudeš Sastanak Knjižnice

Cijena jednog dolaska na sastanak je 20kn. U cijenu je uključen napitak, najam prostora i mala naknada za korištenje nosiljki kako bi knjižnica mogla redovito proširivati svoju ponudu.

Znamo da je ponekad komplicirano doći na drugi dio grada s malim djetetom i voljeli bismo organizirati sastanke Knjižnice u svim kvartovima (i drugim gradovima). Ako mislite da bi bilo interesa za sastanak knjižnice u Vašem naselju kontaktirajte nas i probat ćemo dogovoriti druženje.

U nastavku je opis radionica koje se češće održavaju, no prema interesu organiziraju se i druge teme: klokanice/Mei Tai, nošenje na leđima u kloikanici/MT, nošenje u marami na boku i drugeMala početnica (Uvod u nošenje)
Namijenjena je trudnicama (i budućim tatama) i početnicima u nošenju. Govorimo o prednostima nošenja, idealnom položaju u nosiljci te se upoznajemo sa nosiljkama pogodnima za korištenje od rođenja (sling, elastična marama/caboo, tkana marama, strukturirane nosiljke prilagođene nošenju novorođenčadi).

Ova radionica je informativnog tipa, nosiljke možete vidjeti i opipati, no ne učimo kako koristiti sve navedene nosiljke. Za učenje su predviđene tematske radionice sa manjim brojem polaznika navedene u nastavku.

Trajanje radionice: oko 2h
Cijena: 40kn

Sling
Radionica za roditelje koji žele naučiti koristiti sling.

Polaznicima su osigurane nosiljke (ukoliko imate svoju svakako ju ponesite kako bi ju odmah naučili koristiti) i lutke za vježbanje vezanja. Molimo Vas da kod prijave navedete ukoliko trebate sling za korištenje tokom radionice kako bi vas dočekao spreman.

Trajanje radionice: oko 1,5h
Cijena: 60kn

Elastična marama
Radionica za roditelje koji žele naučiti koristiti elastičnu maramu.

Polaznicima su osigurane nosiljke (ukoliko imate svoju svakako ju ponesite kako bi ju odmah naučili koristiti) i lutke za vježbanje vezanja. Molimo Vas da kod prijave navedete ukoliko trebate maramu za korištenje tokom radionice kako bi vas dočekala spremna.

Trajanje radionice: oko 1,5h
Cijena: 60kn

Tkana marama - osnove
Radionica za roditelje koji žele naučiti osnovne tehnike vezanja tkane marame.

Polaznicima su osigurane nosiljke (ukoliko imate svoju svakako ju ponesite kako bi ju odmah naučili koristiti) i lutke za vježbanje vezanja. Molimo Vas da kod prijave navedete ukoliko trebate maramu za korištenje tokom radionice kako bi vas dočekala spremna.

Trajanje radionice: oko 1,5h
Cijena: 60kn

NAPOMENA UZ SVE RADIONICE

Cijena se odnosi na roditeljski par (obitelj).

Ukoliko na radionicu ne dolaze oba roditelja, preporučamo povesti osobu koja Vam može pomoći oko djeteta kako bi maksimalno iskoristili vrijeme na radionici.

Starija djeca su dobrodošla, kod prijave navedite dob djeteta pa ćemo pripremiti igračke kako bi i njima bilo zanimljivo. :D

Minimalan broj polaznika za održavanje radionice je 3.

Idealan način za učenje kada je riječ o novorođenčadi, tandemu, djeci s posebnim potrebama... Savjetnica je u potpunosti posvećena Vama, Vašem djetetu i Vašim potrebama. Sastajemo se u Vašem domu ili nekoj drugoj lokaciji koja Vam odgovara, u vrijeme kada Vama najviše odgovara. Trajanje savjetovanja je okvirno 1,5h.


Ukoliko se nakon individualnog savjetovanja odlučite za najam nosiljke ostvarujete 50% popusta na najam.

Nosiljke se mogu iznajmiti tokom sastanaka ili preuzeti u vrijeme po dogovoru.

Cijene najma i polozi navedeni su u nastavku, a za sve Vaše potrebe koje nisu pokrivene tablicom i eventualna pitanja obratite se na info@tipiti.hr za dogovor.

Nosiljka Trajanje najma Cijena Polog
Elastična marama, sling, Caboo do 7 dana 7kn/dan 250kn
>7 dana 5kn/dan
6 tjedana 120kn
Mei Tai (Tabita, Pixiekid) do 7 dana 9kn/dan 250kn
>7 dana 6kn/dan
Tkane marame do 7 dana 10kn/dan 300kn
>7 dana 7kn/dan
LennyLamb MeiTai, WrapTai, Onbu, L&C Air do 7 dana 12kn/dan 400kn
>7 dana 8kn/dan
Nosiljke s kopčama (Ergo, LL, Ruckeli, Boba4G) do 7 dana 15kn/dan 500kn
>7 dana 10kn/dan
Vikend posudba (petak-ponedjeljak) 40kn